Za vas poskrbimo na vseh pomembnih področjih vašega življenja

 

Družinsko podjetje Polirni center d.o.o. že od leta 2002 skrbi za jeklene konjičke svojih strank. Imamo vrsto let izkušenj na področju poliranja vozil in popravilom avtomobilov, ki jih je poškodovala toča. Znanje temelji na izkušnjah pridobljenih v tovarni Merceds Benz že v času od leta 1990 naprej. Ponosni smo, da je naše podjetje eno izmed najboljših ponudnikov teh storitev ter več mesecev na leto opravljamo popravilo toče tudi v tujini.

Ker naša zanimanja segajo širše od področja avtomobilizma, smo pričeli svoje znanje po 15 letih v poslovnem svetu s pridom izkoriščati tudi drugje. V letu 2017 smo razvili lastno blagovno znamo na področju notranjega oblikovanja – HemiDa. Celosten pogled na opremo notranjih bivalnih ali poslovnih prostorov na edinstven in funkcionalen način je naša prednost. Delujemo na več trgih, vendar ohranjamo svoj fokus v Avstriji in Sloveniji, kjer imamo že vrsto zadovoljnih strank.

Zadnji večji projekt v letu 2018 predstavlja Juchheim kozmetika iz Nemčije, katera k nam prinaša sveže izdelke za vsakodnevno nego kože, anti-aging linijo, naravna ličila ter druge izdelke s takojšnjim učinkom. Dr. Jürgen Juchheim deluje celostno in aktivne sestavine v kozmetiki povezuje med seboj na inovativen način, saj s tem doseže boljši učinek. Njegova kozmetika predstavlja nežno alternativo medicinskim intervencijam.

Stremimo k ponudbi kakovostnih izdelkov in storitev za boljše počutje naših strank. Zavedamo se dejstva, da hiter tempo življenja prinaša s seboj tudi negativne posledice. Torej poskrbimo zase, za svoje zdravje ter dobro počutje, kajti le tako bomo lahko živeli boljše življenje.

Andrejas Hacin
Top Finish DRJ Team