Dr. Juchheim dela že preko 30 let kot zasebni zdravnik v centru Münchna. Glavni fokus njegovih aktivnosti predstavlja imunologija in medicinska estetika. Skozi svoje delo izraža prepričanje, da je človeško bitje lepo, ko je lepota uravnotežena tako znotraj kot tudi zunaj.

 

K razvoju izdelkov so pripomogla njegova potovanja v oddaljene države, kjer se je naučil in raziskoval nove ajurvedske sestavine, zeliščne ekstrakte in izbrane minerale. Preboj je naredil z odkritjem čudovite moči silicijeve spojine s takojšnjim učinkom proti gubam.

Pregled krem proti gubam je pokazal, da je dejanski učinek izdelkov na trgu zanemarljivo majhen oz. ni viden. Kozmetika Dr. Juchheima kaže rezultate že v roku nekaj minut po uporabi, koža postane bolj napeta, gladka in gube izginejo. Te učinke lahko dosežemo brez kakršne koli obsežne profesionalne pomoči kozmetičarke ali celo kirurgije.

Naravne aktivne sestavine izdelkov:

Silicij

naravni mineral, ki je nujno potreben za napetost in trdnost kože in povezujočega se tkiva. Nove raziskave in aplikativni rezultati kažejo, da določene silicijeve spojine v formulaciji v trenutku napnejo in zmehčajo površje kože ter enostavno odstranijo gube.

Hialuron (hialuronska kislina)

sestavina, ki nastaja naravno v koži in ima neverjetno moč vezati ogromne količine vode. Skozi življenje se vsebnost hialuronske kisline v koži zmanjša, zato koža izgubi elastičnost in tvori gube.

Rastlinske matične celice

ekstrakti posebej vzgojene rastlinske kulture celic, ki so vdelani v liposome. Prenova celic se aktivira v trenutku, ko se rastlinske matične celice priključijo na kožne matične celice. Znake prezgodnjega staranja lahko prestavimo ter ohranimo svež videz kože.

Aminokisline

osnovni gradniki beljakovin. Povečujejo hidracijo kože in pripomorejo pri izgradnji vlaknaste strukture kože. Izboljšajo stanje finih gub in madežev na koži.

Peptidi

organske spojine, ki so sestavljene iz kombinacije več aminokislin. Telo jih proizvaja naravno, saj spodbujajo regeneracijo in omogočajo zdravljenje poškodovane kože. V kremah za gube lahko peptidi stimulirajo celični metabolizem, spodbujajo sintezo kolagena in regeneracijo celic.

Drevo Guggul (Commiphora mucul)

ajurveda uporablja smolo tega drevesa za zdravljenje raznolikih bolezni. Aktivne sestavine smole, ki so vključene v kreme zmanjšujejo ne le globino obraznih gub, pripomorejo tudi pri bolj polnih ustnicah ter lepšemu oprsju z več oblinami.

Dr. Jürgen Juchheim deluje celostno in aktivne sestavine v kozmetiki povezuje med seboj na način, da doseže čim boljši učinek. Tudi najmanjša sprememba koncentracije določene sestavine lahko pripelje do drugačnega učinka. Njegovi izdelki so v tem smislu zares vrhunski.